Projekbeskrivelse

Hara bara kebab

Hara Bare kebab på tallerken med brød, salat og dipHara bara er indiske kartoffel-kebabs med masser af spice og cremethed.

Sådan gør du

Kog kartofler i usaltet vand, til de er helt møre. Hæld vandet fra, og damp kartoflerne godt.

Mos kartoflerne, og tilsæt hakket spinat, spidskommen, grøn chili og ingefær.

Rør kartoffelmassen med ærter og kikærtemel.

Tilsmag med rigeligt garam masala og hakket koriander.

Steg en lille test af kartoffelmassen, og smag evt. til med flere krydderier.

Form kebabs (100g) med isske, og vend i rasp. Tryk kebaben flad, og steg i olie, til der kommeren  tyk og sprød stegeskorpe.

Server kebaben i et lunet pitabrød med en god skefuld kålsalat bunden. Top op med 1-2 Kebabs og til slut med en skefuld raita og frisk persille.

Server evt. ekstra raita i en skål.

Se opskrift på pitabrød

Se opskrift på hvidkålsalat

Se opskrift på mynte-ræddikeraita

Ingredienser:
Antal portioner: 10potionportioner

  • 500g

    bagekartofler - renset godt,

  • men med skræl

  • 200g

    dampet eller stegt spinat, hakket

  • 3g

    spidskommen

  • 10g

    grøn chili, finthakket

  • 3g

    frisk ingefær revet fint

  • 200g

    ærter

  • 20g

    kikærtemel

  • 10g

    salt

  • 5g

    garam masala (forskel på mærker)

  • 10g

    koriander, finthakket

  • 100g

    rasp

  • 30g

    fedtstof til stegning

Passer til:

Hara bara kebab serveres i pitabrød med mynte-ræddikeraita og sprød hvidkålssalat

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE