Projekbeskrivelse

Persisk dip – Mâste boorani

Persisk dip i skål

Sådan gør du

Steg løgene i olie, så de får farve og bliver møre.

Tilsæt spinaten, og steg hurtigt, så spinaten kun lige falder sammen.

Tilsæt hvidløg, krydderier og hakkede valnødder.

Lad retten simre i ca. 10 minutter.

Rør i gryden undervejs.

Afkøl retten let.

Bland med de 2 slags yoghurt, og smag til. Tilsæt evt. mere cayennepeber.

Dip’en vinder ved at trække en times tid før servering.

Ingredienser:
Antal portioner: 10potionportioner

  • 400g

    løg i halve skiver, 0,5 cm

  • 20g

    vindruekerneolie

  • 300g

    babyspinat

  • 3g

    finthakket hvidløg

  • 4g

    salt

  • 1g

    friskkværnet peber

  • 0.5g

    cayenne peber

  • 1g

    kanel

  • 75g

    hakkede valnødder (ærtestørrelse)

  • 250g

    yoghurt naturel

  • 100g

    yoghurt 10%

Egnet til forår

FORÅR

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE