Chilimayonnaise med bagt peber

Sådan gør du

Vend peberfrugten og hvidløg med olie, og bag ved 170 grader i ca. 45 minutter, til peberen er helt blød.rød peberfrugt

Blend det hele med chili, salt og peber.

Afkøl massen.

Bland mayonnaise og pebermassen til en cremet dressing. og server kold til Samosa.

Portioner 25g per person.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 100g

    peberfrugt uden kerner

  • 3g

    hvidløg i tynde skiver

  • 10g

    olivenolie

  • 1g

    tørret chili

  • 2g

    salt

  • 1g

    friskkværnet peber

  • 200g

    tyk mayonnaise

Vegansk?

Brug vegansk mayonnaise (se opskrift på mayonnaise med kikærtevand), så bliver denne opskrift vegansk.

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 2052 kj
Protein 1,373 g 1 E%
Kulhydrat 3,437 g 3 E%
Fedt 53,1 g 96 E%

* E% = Energiprocentfordeling