Raita med mynte og ræddike

Sådan gør du

mynte

Bland alle ingredienserne til raitaen, og lad den gerne trække et par timer før servering.

Ingredients for10portionsportionportions:

  • 350g

    røde ræddiker i fine strimler

  • 350g

    kinaradiser i fine strimler

  • 200g

    skyr

  • 10g

    hakket mynte

  • 10g

    honning

  • 2g

    spidskommen

  • 2g

    friskkværnet peber

  • 5g

    salt

Vegansk?

Erstat yoghurt med et vegansk produkt, og så bliver retten vegansk.

Passer til Hara Bara Kebab.

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

I samme kategori