Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Sensommer – Efterår
Caroline
2023-11-23T16:16:55+01:00
Sensommer-Efterår
Middagsmad
Caroline
2023-08-17T15:47:43+02:00
Burger med plantefars
Caroline
2023-08-17T15:39:28+02:00
Chili sin carne
Caroline
2023-08-17T15:41:00+02:00
Daal med røde linser
Caroline
2023-08-17T15:45:15+02:00
Harira – marokkansk suppe
Caroline
2023-08-17T15:47:05+02:00
Mexibowl med quinoa
Caroline
2023-08-17T15:40:20+02:00
Pakoras
Caroline
2023-08-17T15:45:50+02:00
Pasta sugo
Caroline
2023-08-17T15:41:46+02:00
Pita med linsefalafler
Caroline
2023-08-17T15:36:50+02:00
Quesadilla – med refried beans, spinat og tomatsalsa
Caroline
2023-08-17T15:46:29+02:00
Shakshuka – gryderet med æg
Mindre retter
Caroline
2023-08-17T15:52:57+02:00
Brødsauce vierge
Caroline
2023-08-17T15:49:09+02:00
Kartoffelmad – smørrebrød
Caroline
2023-08-17T15:53:34+02:00
Kikærtefladbrød med blomkål og gedeost
Caroline
2023-08-17T15:54:25+02:00
Lun brødsalat med citrus og oliven
Caroline
2023-08-17T15:49:54+02:00
Tomat med pebermash – smørrebrød
Page load link
Go to Top