Rødbedesuppe

Rødbedesuppe

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Skær selleri, rødbeder, gulerødder og kartoffel i tern.

Hak løg og hvidløg.

Pluk timian let og hak den fint.

Svits grønsager og kartoffel i olien i en stor gryde i 10 min, til det hele falder lidt sammen og dufter.

Tilsæt timian, laurbær og bouillon til det dækker, og lad suppen koge under låg i 30 min.

Spæd evt. til med ekstra vand eller bouillon, hvis suppen mangler væske.

Smag til med eddike til suppen har en frisk og syrlig smag.

Smag derefter til med salt og peber.

Servér suppen med brød.

Tip: Tilsæt evt. lidt hakket fermenteret kraut eller fermenterede agurker til at drysse oven på suppen.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 700g

    knoldselleri

  • 1000g

    rødbeder

  • 700g

    gulerødder

  • 300g

    kartofler

  • 750g

    løg

  • 15g

    hvidløg

  • 10g

    frisk timian

  • 2stk

    laurbærblade

  • 75ml

    olivenolie

  • 3750ml

    god grøntsagsbouillon

  • Tilbehør
  • 15ml

    æbleeddike

  • salt og peber

  • brød

Egnet til vinter

VINTER

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori