Hvis du vil vide mere

Litteratur

Annelise Terndrup Pedersen – udvalgte artikler dels fra Hjemkundskab nr. 5 1990 og dels æggeartikler 1-4.

Den sidste Danmarkshistorie – Søren Mørch – 2. udgave – 1996 Gyldendalske Boghandel

Det Snublende Køkken – Søren Gericke – Brøndum 1998

Fødevarer og kvalitet – råvarer og bearbejdning, Nyt Teknisk Forlag, 1. udgave, 1. oplag 2007

Gastronomisk Leksikon – 2010 – Det Danske Gastronomiske Akademi og Arnold Busck A/S – 2. udgave – 1. oplag.

Hvis din nabo var en bil – Henrik Dahl – Akademisk Forlag – 1997

Kemien bag gastronomien – Thorvald Pedersen – Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck

Molekylær Gastronomi – Thorvald Pedersen – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S

Smagen af godt oksekød – Rådet for Agroindustri

Umami, Gourmetaben og den femte smag – Ole G. Mouritssen & Klavs Styrbæk – 1. udgave, 1. oplag – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S