Hvis du vil vide mere
Litteratur
Annelise Terndrup Pedersen – udvalgte artikler dels fra Hjemkundskab nr. 5 1990 og dels æggeartikler 1-4.
Den sidste Danmarkshistorie – Søren Mørch – 2. udgave – 1996 Gyldendalske Boghandel
Det Snublende Køkken – Søren Gericke – Brøndum 1998
Fødevarer og kvalitet – råvarer og bearbejdning, Nyt Teknisk Forlag, 1. udgave, 1. oplag 2007
Gastronomisk Leksikon – 2010 – Det Danske Gastronomiske Akademi og Arnold Busck A/S – 2. udgave – 1. oplag.
Hvis din nabo var en bil – Henrik Dahl – Akademisk Forlag – 1997
Kemien bag gastronomien – Thorvald Pedersen – Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck
Molekylær Gastronomi – Thorvald Pedersen – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
Smagen af godt oksekød – Rådet for Agroindustri
Umami, Gourmetaben og den femte smag – Ole G. Mouritssen & Klavs Styrbæk – 1. udgave, 1. oplag – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S