Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Varme retter
Caroline
2023-11-23T14:30:59+01:00
Caroline
2023-11-01T15:15:30+01:00
ÆGGEKAGE MED SVAMPE OG PORRE
Caroline
2023-11-01T15:16:10+01:00
BLOMKÅLSGRATIN
Caroline
2023-11-01T15:16:51+01:00
FYLDTE PANDEKAGER MED KARRYRIS OG INDISK SPINAT
Caroline
2023-11-01T15:17:34+01:00
FYLDTE PEBERFRUGTER
Caroline
2023-11-01T15:18:14+01:00
KARTOFFELGRATIN
Caroline
2023-11-01T15:19:21+01:00
MACARONI OG TOMATER I FAD
Caroline
2023-11-01T15:20:21+01:00
MOUSSAKA
Caroline
2023-11-01T15:21:04+01:00
PENNE MED JORDSKOKKER OG SALVIE
Caroline
2023-11-01T15:21:40+01:00
SOMMERLASAGNE MED KANTARELLER
Caroline
2023-11-01T15:22:20+01:00
SPANSK ÆGGEKAGE
Caroline
2023-11-01T15:23:01+01:00
STEGTE RIS MED TOFU
Caroline
2023-11-01T15:23:39+01:00
TARTELETFYLD
Page load link
Go to Top