Hvem står bag Grønne retter i store gryder?
Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem køkkenerne på Bispebjerg & Frederiksberg Hospital, Byens Køkken og personalekantinerne i Odense Kommune, Økologisk Landsforening, Arla Pro, Dansk Vegetarisk Forening, Danske Æg og Arne Astrup fra Københavns Universitet.
Konsulent og kok Inger Kjærgaard, The Cookroom er opskriftudvikler.
![oekologisk_logo_800](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/oekologisk_logo_800.jpg)
![dansk_vegetarisk_logo Dansk vegetarisk forenings logo](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/dansk_vegetarisk_logo.jpg)
![BF_800 Bispebjerg og frederiksberg hospitals logo](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/BF_800.jpg)
![odensekommune_logo_800 Odense kommunes logo](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/odensekommune_logo_800.jpg)
![danskeaeg_log_700o](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/danskeaeg_log_700o.jpg)
![arla_logo_400 Arla Pros logo](https://metodikogsmag.dk/wp-content/uploads/2020/09/arla_logo_400.jpg)