Coleslaw af spidskål og hvid quinoa
Sådan gør du
Snit kålen fint.
Rør eddike, sennep, salt, sukker og kommen sammen, og vend det i kålen.
Lad kålen trække på køkkenbordet en times tid.
Dræn kålen for væde i hulbakker.
Bland quinoa, skyr og mayo, og vend dette med kålen.
Tilsmag med lidt peber.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 400g
spidskål, fintsnittet (2mm)
- 30g
rødvinseddike
- 8g
sennep dijon
- 4g
salt
- 8g
sukker
- 2g
hel kommen (ikke spidskommen)
- 200g
kogt hvid quinoa
- 30g
skyr
- 25g
mayonnaise
- 1g
friskkværnet peber
Passer til:
Brioche med selleribøf
Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.