Grønkålssalat med granatæbler

Sådan gør du

Bland grønkål, spidskål og salt, og ”ælt” kålen.Grønkål

Blend eddike, sennep, dadler og olie til en glat dressing.

Bland selleri, kål og dressing.

Smag til med peber og evt. mere salt og eddike.

Vend med granatæbler og pinjekerner.

Portioner 100g per pers

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 100g

    grønkål, snittet 0,5 cm

  • 200g

    spidskål, snittet 0,5 cm

  • 3g

    salt

  • 20g

    æbleeddike

  • 10g

    grov sennep

  • 30g

    dadler

  • 10g

    olivenolie

  • 250g

    knoldselleri, helbagt i tern 1x1 cm

  • 1g

    friskkværnet peber

  • 50g

    granatæblekerner

  • 40g

    ristede pinjekerner

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til kantiner

KANTINE

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

I samme kategori