Coleslaw af spidskål og hvid quinoa

Sådan gør du

Snit kålen fint.

Rør eddike, sennep, salt, sukker og kommen sammen, og vend det i kålen.

Lad kålen trække på køkkenbordet en times tid.

spidskål

Dræn kålen for væde i hulbakker.

Bland quinoa, skyr og mayo, og vend dette med kålen.

Tilsmag med lidt peber.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 400g

    spidskål, fintsnittet (2mm)

  • 30g

    rødvinseddike

  • 8g

    sennep dijon

  • 4g

    salt

  • 8g

    sukker

  • 2g

    hel kommen (ikke spidskommen)

  • 200g

    kogt hvid quinoa

  • 30g

    skyr

  • 25g

    mayonnaise

  • 1g

    friskkværnet peber

Passer til:

Brioche med selleribøf

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

I samme kategori