Tærtedej med friskost
Sådan gør du
Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej.
Lad dejen hvile et par timer eller natten over.
Udrul dejen til 2,5 mm tykkelse.
Lad dejen hvile 10 minutter.
Udstik ringe 14 cm i diameter (80g dej)
Brug portions aluforme (120x15mm)
Kom tærtedejen i forme. Med denne dej er det IKKE nødvendigt at smøre formene.
Tilsæt fyld og æggemasse efter opskrift.
Bag efter opskrift.
OBS:VED STORE TÆRTER SKAL TÆRTEBUNDEN FORBAGES FØR DEN FYLDES.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 262g
smør
- 262g
Kirk flødeost
- 315g
fint hvedemel
- 3g
salt
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 1826 kj | |
Protein | 5,639 g | 5 E% |
Kulhydrat | 27,12 g | 25 E% |
Fedt | 34,01 g | 69 E% |
* E% = Energiprocentfordeling