Syltede løg

Sådan gør du

Hæld vand, hvidvinseddike, sukker, peber, laurbærblade og dildfrø op i en gryde.

et helt løg

Giv syltelagen et opkog, og hæld skoldhed over løgbådene.

Tildæk med låg, og lad sylte minimum 2 dage før brug.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 1800g

    rødløg i fine både

  • 800g

    vand

  • 800g

    hvidvinseddike 6%

  • 800g

    sukker

  • 5g

    sort peber, hel

  • 2g

    laurbærblade

  • 5g

    dildfrø

Egnet til forår

FORÅR

Egnet til sommer

SOMMER

Egnet til efterår

EFTERÅR

Egnet til vinter

VINTER

Egnet til ældre

ÆLDRE

Egnet til hospitaler

HOSPITAL

Egnet til kantiner

KANTINE

Denne ret egner sig kulinarisk set til målgrupperne vist med ikonerne ovenfor. Retten lever i sig selv ikke op til anbefalingerne for næringstoffordeling for disse målgrupper, men kan indgå som en del af et samlet måltid.

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 1198 kj
Protein 0,034 g 0 E%
Kulhydrat 70,45 g 100 E%
Fedt 0,003 g 0 E%

* E% = Energiprocentfordeling

I samme kategori