Løgmarmelade
Sådan gør du
Sauter løg og hvidløg blanke i olie i en tykbundet gryde.
Tilsæt sukker, og lad sukkeret smelte og brune let under omrøring.
Tilsæt timian, salt og æbleeddike, og lad løgene koge, til saften tykner og løgene er møre. Rør ofte i gryden undervejs, da løgene nemt brænder på.
Gem løgmarmeladen i glas, og server dem som ekstra smag til ostemadder, biksemad eller hotdogs.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 200g
zitauerløg i tynde både
- 6g
hvidløg, finthakket
- 5g
olie
- 25g
muscovadosukker
- 3g
frisk timian
- 4g
salt
- 50ml
æbleeddike
Næringsindhold
Pr. 100 g | E%* | |
---|---|---|
Energi | 417 kj | |
Protein | 1,24 g | 5 E% |
Kulhydrat | 18,46 g | 75 E% |
Fedt | 1,922 g | 17 E% |
* E% = Energiprocentfordeling