Agurkesuppe

Agurkesuppe

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Hak hvidløg groft.

Skær agurkerne i grove stykker.

Pluk mynte og evt. koriander let.

Blend agurker og hvidløg med koriander, mynte, yoghurt, valnødder, chili og olivenolie til en lind og ensartet konsistens.

Smag til med salt og peber.

Servering: Servér suppen med en skefuld yoghurt og drys med mynteblade. Dryp 1 tsk. olivenolie på hver portion og kværn lidt sort peber over. Servér med bønnebrød eller boller.

Tip: For ekstra sprødhed: Drys evt. suppen med sprøde brødcrutoner eller lidt frisk agurker i små tern.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

    Agurkesuppe
  • 2000g

    agurker

  • 50g

    frisk koriander

  • 50g

    frisk mynte

  • 20g

    hvidløg

  • 2400ml

    yoghurt naturel 0,5%

  • 100g

    valnødder

  • 15g

    frisk grøn chili - juster efter styrke

  • 100ml

    olivenolie

  • salt og peber

  • Topping
  • 300ml

    yoghurt naturel 0,5%

  • 20g

    frisk mynte

  • olivenolie

  • friskkværnet sort peber

Egnet til forår

FORÅR

I samme kategori