Hvis du vil vide mere

Litteratur

Alverdens Krydderier – Jan Öjvind Swahn – Forlaget Sesam 1992

Den lille stærke om chili – Lene Tvedegaard – 2005 Forlaget Olivia

Fødevarer og kvalitet – råvarer og bearbejdning, Nyt Teknisk Forlag, 1. udgave, 1. oplag 2007

Gastronomisk Leksikon – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck – 2. udgave, 1. oplag.

Grønt – Camilla Plum – Politikens Forlag 2003 – 1 udgave, 1 oplag.

Killes krydderier, Kille Enna, Politikens Forlag, 1. udgave, 1 oplag.

Kokkens bog om Thaimad – Judy Bastyra -2003, Annes Publising – 2004 Forlaget Atelier.

Krydderier og Kokkerier – Lindhardt og Ringhof 2006 – 1. udgave, 1. oplag.

Krydderurter – Lademanns nye kogebøger – Spanggaard 1992.

Middelaldermad, Kulturhistorie, kilder og 99 opskrifter – Gyldendal – 1999.

Noma Nordisk Mad – Politikens Forlag -2006 – 1. udgave, 3. oplag.

On food and Cooking – Harold McGee – Scribner 2004.

Praktiske råd i køkkenet – artikel af Claus Meyer – Spis igennem – Politikens Forlag 2002.

The Concept of Flavor Styles – Peter Klosse – 2004

Links

Om krydderurters brug i køkkenet: http://www.urtegartneriet.dk/krydtab.html