Hvis du vil vide mere
Litteratur
Alverdens Krydderier – Jan Öjvind Swahn – Forlaget Sesam 1992
Den lille stærke om chili – Lene Tvedegaard – 2005 Forlaget Olivia
Fødevarer og kvalitet – råvarer og bearbejdning, Nyt Teknisk Forlag, 1. udgave, 1. oplag 2007
Gastronomisk Leksikon – Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck – 2. udgave, 1. oplag.
Grønt – Camilla Plum – Politikens Forlag 2003 – 1 udgave, 1 oplag.
Killes krydderier, Kille Enna, Politikens Forlag, 1. udgave, 1 oplag.
Kokkens bog om Thaimad – Judy Bastyra -2003, Annes Publising – 2004 Forlaget Atelier.
Krydderier og Kokkerier – Lindhardt og Ringhof 2006 – 1. udgave, 1. oplag.
Krydderurter – Lademanns nye kogebøger – Spanggaard 1992.
Middelaldermad, Kulturhistorie, kilder og 99 opskrifter – Gyldendal – 1999.
Noma Nordisk Mad – Politikens Forlag -2006 – 1. udgave, 3. oplag.
On food and Cooking – Harold McGee – Scribner 2004.
Praktiske råd i køkkenet – artikel af Claus Meyer – Spis igennem – Politikens Forlag 2002.
The Concept of Flavor Styles – Peter Klosse – 2004
Links
Om krydderurters brug i køkkenet: http://www.urtegartneriet.dk/krydtab.html