Crumble af kornprodukter

Crumbles af kornprodukter – og hvad de egner sig til

Crumble Egner sig til…
Brødcroutoner, kan vendes i krydderurter/krydderier. Som drys til supper og salater.
Havregrød, som er smurt ud på bagepapir og bagt sprød til chips. Til morgenmaden fx det sprøde indslag til blød frugt og cremet yoghurt.

Til små haps’ere toppet op med pålægssalat.

Hvederasp, kan vendes med salt og peber. Panering og gratinering af fisk, kød og grønt.
Knækbrød, som knuses til rasp eller til brug i crumble. Panering og gratinering af fisk, kød og grønt.
Majsmel i forskellige kornstørrelser til at vende opslået dej (brød) i. Giver fantastisk skorpe til brød.
Maltmel, (spiret og ristet byg, som er knust til pulver).
Bruges i crumble for at gøre farven mørk og tilsætte grundsmagene bitter og sød, samt kornaromaer.
Til kartoffelretter, såsom hele eller knuste kartofler.
Pankorasp (japansk rasp), kan blandes med krydderier og krydderurter. Giver eminent sprødhed. Til råvarer med højt indhold af stivelse. Panering af risottokugler eller til panering af afpillet kød blandet med fedt.
Perlebyg, speltkerne poppet. Som råvarer i en crumble fx til topping over en salat.
Rugbrød, ristet og serveret i tynde skiver, eller knust til rasp. Blandes sammen med maltmel til kartoffeltopping. Til drys på salater, for eksempel hvidkålssalat.
Swipe for at se hele tabellen