Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Hovedret og brød
Caroline
2023-11-23T16:03:35+01:00
Hovedret og brød
Her ser du de forskellige opskrifter på hovedretter og brød.
Caroline
2023-07-18T17:04:20+02:00
GRØNNE FALAFLER I HJEMMELAVET PITABRØD
Caroline
2023-07-18T17:00:35+02:00
HJEMMEBAGT TÆRTE MED GRÆSKAR OG GRÆSKARKERNER
Caroline
2023-07-18T17:02:41+02:00
MAJSDELLER MED HAVREGRYN OG KRYDDERURTER HERTIL FOCACCIA
Caroline
2023-07-18T16:59:51+02:00
PIZZASNEGLE MED KYLLING, TOMAT OG OST
Caroline
2023-07-18T16:57:09+02:00
SPISEVENLIGE PIROGGER MED ÆG OG FETAOST
Page load link
Go to Top