Skip to content
Søg efter:
Metodikker
Brødbagning
Jævning og konsistenser
Panering
Saltning
Sous vide
Film om metodikker
Råvarer
Bælgfrugter
Fedtstoffer
Fisk
Grøntsager
Krydderurter og krydderier
Kød
Æg
Smag
Det stærke
Smag og tilsmagning
Bæredygtighed
Klima og mad
Økologi
Madspild
E-LÆRING: Vende på tallerkenen
Planteløftet
Okse på dagsordenen
Kål og Ko
Opskrifter
Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
Grønnere mad til børn i dagsinstitution
Opskrifter efter kostråd til måltider i kantiner
Grønne opskrifter til højskoler og frie fagskoler
Om
Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
Fremtidige tilføjelser?
Kontakt
Søg efter:
Peanutbuttersauce
Caroline
2023-08-17T16:46:16+02:00
Kimchipandekager
Caroline
2023-08-17T16:36:24+02:00
Flækærtesuppe med asparges og grønne skud
Caroline
2024-11-28T10:51:13+01:00
Kikærtecurry med svampe, spinat og friske ærter
Caroline
2024-11-28T10:44:39+01:00
Nordisk daal med flækærtefladbrød
Caroline
2024-11-28T10:47:06+01:00
Hotdogs med plantepølser
Caroline
2024-11-28T10:22:14+01:00
Dan dan nudler med kikærter og pak choy
Caroline
2023-08-17T16:30:40+02:00
Cæsarsalat
Caroline
2023-08-17T16:30:09+02:00
Brød med hvide bønner
Caroline
2023-08-17T16:28:04+02:00
Hvid pizza med forårsgrønt
Caroline
2024-11-28T10:19:13+01:00
Agurkesuppe
Caroline
2023-08-17T16:26:49+02:00
Tomat med pebermash – smørrebrød
Caroline
2023-08-17T15:49:54+02:00
Forrige
2
3
4
Næste
Page load link
Go to Top