RAITA MED MYNTE OG RÆDDIKE
Raita med mynte og ræddike Sådan gør [...]
Raita med mynte og ræddike Sådan gør [...]
Raita af agurk og radiser Sådan gør [...]
Persisk dip - Mâste boorani Sådan gør [...]
Persillepesto med grønne flækærter Sådan gør du [...]
Mojo peberfrugtdip med linser Sådan gør du [...]
Hvid bønnehumus med brunet smør Sådan gør [...]
Hvid bønnedip med kapers og citron Sådan [...]
Gul ærtedip med karry Sådan gør du [...]
Kikærtemayonnaise Sådan gør du Kom aquafaba, eddike, [...]
Chilimayonnaise med bagt peber Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard