GRØN OG DYPPEVENLIG DIP AF ÆRTER OG MYNTE
Grøn og dyppevenlig dip af ærter og mynte [...]
Grøn og dyppevenlig dip af ærter og mynte [...]
Spansk mojo: Rød peberfrugtdip med linser Sådan [...]
Pasta fra Italien med grøn pesto Sådan [...]
Tomatrød hummus Sådan gør du Dagen før: [...]
Gulerodspesto med pærer Sådan gør du Skræl [...]
Blød og cremet avocadodip Sådan gør du [...]
Dyppevenlig remodip Sådan gør du Blend pickles, [...]
Grov og sprød tzatziki Sådan gør du [...]
Persillepesto Sådan gør du Blend persille, bønner [...]
Hara bara kebab Hara bara er indiske [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard