Spansk mojo: Rød peberfrugtdip med linser

Spansk mojo

Sådan gør du

Skær peberfrugterne på langs, og tag kernerne ud.

Vend peberfrugter med olie og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter, til peberfrugterne mørner og har taget farve.

Kog de røde linser efter anvisningen på pakken, mens peberfrugterne er i ovnen.

Kom peberfrugterne, hvidløg, chili, paprika, spidskommen, eddike og olie i en foodprocessor, og blend ingredienserne til en grov og ensartet dip.

Vend de kogte linser i dippen.

Smag dippen til med salt og peber.

OBS: Dippen har godt af at trække og kan med fordel laves dagen før brug.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 95g

    peberfrugt

  • 30g

    kogte, røde linser

  • 1g

    hvidløg, finthakket

  • 5g

    æblecidereddike

  • 15g

    olivenolie

  • 2g

    chilipulver

  • 2g

    paprika

  • 2g

    spidskommen, stødt

  • salt og peber

Passer godt sammen med