Peanutbuttersauce
Peanutbuttersauce Sådan gør du Riv ingefær. Riv [...]
Peanutbuttersauce Sådan gør du Riv ingefær. Riv [...]
Cashewcreme Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Flækærtepuré Sådan gør du Flækærtepuré Skyl flækærterne [...]
Rødbedehummus Sådan gør du Dagen før: Udblød [...]
Hummus af markærter eller kikærter Sådan gør [...]
Brødsauce vierge Sådan gør du Del brødet [...]
Fladbrød på groft mel med labneh Sådan [...]
Tomatsalsa-relish Sådan gør du Kom løg, chili, [...]
Grøntsagsremoulade Sådan gør du Kør kogte ingridærter [...]
Cremet raita med agurk Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard