Crumble til kager og desserter
Crumble kan også bruges i det søde køkken, som drys eller tilbehør til kager og desserter.
Idéer til søde crumbles
Butterdej lavet som grisini, eller blot skåret ud i små sprøde firkanter
Chokolade, knust
Frugt, tørret, skal være i små tern – tænk på sprødheden i mysli
Havreflager, ristet
Kager, småkager, knust til rasp og blandet med mynte eller estragon
Kokos, blandet med krydderurter, sukker eller småkager – knust til rasp eller drys
Makron, knust til rasp, blandet med vanilje
Melis, blandet med en hakket krydderurt, fx rosmarin, mynte, estragon
Mørdej, sprødbagt og skåret ud til små sprøde indslag, eller knust til rasp
Nødder, pistacie, hasselnød, valnød alle ristede i sukker som til nougat – herefter knust
Puddersukker – som drys til desserter
Ribs, rysteribs
Sukker, perlesukker – til drys på småkager