Bevægelsesbørnehuset // Mathias Bastrup Pedersen 21. marts 2024
Køkkenet i Børnebevægelseshuset går ikke på kompromis med hverken økologi, smag eller ernæring, når Mathias og kollegaen Anke laver mad til omkring 110 vuggestue- og børnehavebørn.
Alt mad laves fra bunden, og køkkenet bruger hele råvaren: Fra stilk til blomst, til blad, som syltes, fermenteres, tørres eller noget helt tredje. Det mindsker ikke bare madspild, men holder også budgettet på et fornuftigt niveau.
Lær hvordan den grønne råvare sættes i centrum – og smager af det den er, i Planteløftets webinar fra marts 2024.
I webinaret får du:
- Tips til at lave grønne retter med masser af krydderier og velsmag.
- Gode ideer til, hvordan grøntsagsrester kan få nyt liv, så de ikke ender i skraldespanden.
- Råd om, hvordan man kan formidle grøn mad til kollegaer, børn og forældre.
Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.