Ernæringsenheden Herlev og Gentofte Hospital // Jesper Vangdrup 17. april 2024
Kom med, når Planteløftet dykker ned i Herlev og Gentofte hospitals grønne retter.
Hospitalet serverer dagligt cirka 850 måltider, og medarbejderne inddrages aktivt i udvikling af de grønne retter og snacks. Vi tager på en rejse i a la carte retter og mellemmåltider på patientmenukortet, hvor hospitalet har fokus på det grønne. Det handler om alt lige fra humus til grøntsagsfrikadeller og rød linsesuppe, og som noget nyt i 2024: mellemmåltider baseret på bælgfrugter.
Se hvordan i Planteløftets webinar fra april 2024.
I webinaret får du…
- Tips til at lave grønne retter som patienterne selv tilvælger.
- Gode ideer til søde proteinrige snacks med bælgfrugter.
- Råd om hvordan man kan inddrage hele personalegruppen i udviklingen af nye grønne retter.
Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.