Engsøgård Plejehjem // Iben Hansen og Grethe Bonde 12. marts 2025
I køkkenet på plejehjemmet Engsøgård er Iben og Grethe ikke bange for at prøve kræfter med nye ingredienser. Køkkenet har særlig succes med grønne deller lavet på en bund af grøntsager, gryn, bælgfrugter og masser af urter. Plejehjemsbeboerne nyder, når køkkenpersonalet tryller grøntsagsrester om til de skønneste grøntsagssupper, der for eksempel jævnes med linser og får en cremet fylde af flødeost. Se med, når vi dykker ned i køkkenets tilgang til at få mere grønt ned i køkkenets varme retter.
I webinaret får du…
- Inspiration til en vellykket fars lavet på bælgfrugter og grøntsager, som har den helt rigtige konsistens efter stegning.
- Tips til at få bælgfrugter ind i dit bagværk.
- Et indblik i, hvordan man laver grønnere ældre mad, der bliver modtaget godt.
Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.