CELF Kantiner // Cecilie Flændsdal Specchio 10. oktober 2024
I CELF’s kantiner på Lolland-Falster er maden en vigtig del af de unges trivsel. Derfor har kantinen sagt farvel til de hurtige, usunde snacks som energidrikke og pølsehorn, og i stedet introduceret planterige retter, der både mætter og giver energi til en lang skoledag.
CELF’s kantine laver hver dag mad til 700 elever og medarbejdere på erhvervsskolerne på Lolland Falster. I løbet af det sidste halvandet år har køkkenet skåret al halv- og helfabrikata væk og laver nu alt fra bunden for at sikre de unge det bedst mulige udgangspunkt for læring og trivsel.
Men hvordan sammensætter man sin grønne kantine, så de unge også synes det er cool og rent faktisk smager godt? Det giver Cecilie Flændsdal Specchio, der er køkken- og kantineleder hos CELF, sit bud på i webinaret.
I webinaret får du…
- Inspiration til at formidle grøn mad til unge.
- Indblik i grønne retter, der kan spises på farten.
- En udgave af boller i karry med bælgfrugter.
Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.