Børnehuset Hørgården // Lise Hacke 23. oktober 2024
Hos Børnehuset Hørgården er det ikke et problem at få børnene til at spise grøntsager og bælgfrugter. Køkkenleder Lise Hacke brænder for at lave grønne måltider, der vækker børnenes nysgerrighed og madglæde. Ved at lade børnene deltage aktivt i madens rejse fra jord til bord, er det lykkedes at gøre dem mere åbne og modige i mødet med nye smagsoplevelser.
Grøn mad har været en fast del af menuen i Børnehuset i flere år, og de 75 børn er involveret i hele processen og deltager i ugentlige madmøder. Sammen med pædagogerne planter, høster og smager de på egne grøntsager og krydderurter. Denne hands-on tilgang giver børnene mod på at prøve nye smage.
Glæd dig til et webinar, om grøn begejstring og madmod, når Lise viser og fortæller om at lave grøn, økologisk mad til børn – fuld af krydderier og med smæk på smagen!
I webinaret får du…
- Indblik i Hørgårdens ugentlige madmøder med børnene
- En forsmag på Lises blomkålsfritter
- Indblik i Hørgårdens tilgang til børn og kræsenhed
Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.