Rødbedetatar – til smørrebrød

Rødbedetatar

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Bag rødbederne møre, afkøl dem og fjern skrællen.

Kør rødbederne i en blender eller kødhakker.

Hak kapers og løg, og rør dem sammen med rødbederne.

Smag til med æbleeddike, sennep, salt og peber.

Riv peberroden, og klip karsen.

Servering: Anret rødbedetataren på rugbrød, og top med dutter af mayonnaise. Kom en æggeblomme på hver portion og top med revet peberrod og karse.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 750g

    rødbeder

  • 20g

    kapers

  • 150g

    rødløg eller skalotteløg

  • 40ml

    æbleeddike

  • 40ml

    dijonsennep

  • salt og peber

  • 75g

    peberrod

  • 1stk

    stor bakke karse

  • 10stk

    tykke skiver rugbrød

  • 250ml

    mayonnaise

  • 10stk

    æggeblommer

Egnet til vinter

VINTER

I samme kategori