Rødbedetatar – til smørrebrød
Sådan gør du
Bag rødbederne møre, afkøl dem og fjern skrællen.
Kør rødbederne i en blender eller kødhakker.
Hak kapers og løg, og rør dem sammen med rødbederne.
Smag til med æbleeddike, sennep, salt og peber.
Riv peberroden, og klip karsen.
Servering: Anret rødbedetataren på rugbrød, og top med dutter af mayonnaise. Kom en æggeblomme på hver portion og top med revet peberrod og karse.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- 750g
rødbeder
- 20g
kapers
- 150g
rødløg eller skalotteløg
- 40ml
æbleeddike
- 40ml
dijonsennep
salt og peber
- 75g
peberrod
- 1stk
stor bakke karse
- 10stk
tykke skiver rugbrød
- 250ml
mayonnaise
- 10stk
æggeblommer