Grønkålstatar – til smørrebrød

Grønkålstatar

Fotograf: Chris Tonnesen

Sådan gør du

Rib grønkålen, og snit den fint.

Vend den hakkede grønkål med mayonnaisen, og smag til med salt, peber, reven citronskal og citronsaft.

Skær løget i tynde både.

Servering: Smør lidt mayonnaise på rugbrødsskiverne. Top med et godt lag grønkålstatar. Kom en æggeblom-me på hver mad, drys med løgfileter, og drys med salt, friskkværnet sort peber og lidt reven citronskal.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 500g

    grønkål

  • 125ml

    mayonnaise

  • salt og friskkværnet peber

  • 1stk

    citron eller lidt mere

  • 125g

    løg

  • 75ml

    mayonnaise til smørrelse

  • 10stk

    tykke skiver rugbrød

  • 10stk

    æggeblommer

Egnet til vinter

VINTER

I samme kategori