Kopnudler med miso
Sådan gør du
Miso-bouillon
Rør limesaft, misopasta, sesamolie og soja sammen.
Fyld
Skær gulerødder i fine stave eller tynde skive.
Skær forårsløg og chili i ringe.
Snit kålen fint.
Servering
Fordel nudlerne i 10 store glas, store krus eller skåle, og top med gulerødder, ærter, spinat, kål, forårsløg og spirer.
Fordel miso-bouillonen på toppen af hver portion.
Hæld kogende vand over, så det hele er dækket.
Bland det hele sammen, og lad det trække et par minutter, til nudlerne er al dente.
Top med frisk koriander.
Servér med skeer og en gaffel eller spisepinde.
Ingredienser til10portionerpotionportioner:
- miso-bouillon
- 30ml
limesaft
- 175g
misopasta
- 50ml
ristet sesamolie
- 100ml
sojasauce eller tamari
Fyld - 375g
gulerødder
- 200g
forårsløg
- 20g
frisk chili - juster efter styrke
- 375g
kål, fx spidskål, grønkål
eller palmekål
- 500g
hvede - eller glasnudler
- 250g
bælgede ærter
- 125g
babyspinat
- 250g
bønnespirer
- 2500ml
kogende vand
- 50g
frisk koriander