Kopnudler med miso

Kopnudler

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Miso-bouillon

Rør limesaft, misopasta, sesamolie og soja sammen.

Fyld

Skær gulerødder i fine stave eller tynde skive.

Skær forårsløg og chili i ringe.

Snit kålen fint.

Servering

Fordel nudlerne i 10 store glas, store krus eller skåle, og top med gulerødder, ærter, spinat, kål, forårsløg og spirer.

Fordel miso-bouillonen på toppen af hver portion.

Hæld kogende vand over, så det hele er dækket.

Bland det hele sammen, og lad det trække et par minutter, til nudlerne er al dente.

Top med frisk koriander.

Servér med skeer og en gaffel eller spisepinde.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

    miso-bouillon
  • 30ml

    limesaft

  • 175g

    misopasta

  • 50ml

    ristet sesamolie

  • 100ml

    sojasauce eller tamari

  • Fyld
  • 375g

    gulerødder

  • 200g

    forårsløg

  • 20g

    frisk chili - juster efter styrke

  • 375g

    kål, fx spidskål, grønkål

  • eller palmekål

  • 500g

    hvede - eller glasnudler

  • 250g

    bælgede ærter

  • 125g

    babyspinat

  • 250g

    bønnespirer

  • 2500ml

    kogende vand

  • 50g

    frisk koriander

Egnet til forår

FORÅR

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori