Kartoffelsalat med pasta og grøntsager

Kartoffelsalat

Fotograf: Rishi – happyliving

Sådan gør du

Skær aspargesene i skrå skiver.

Skær kartoflerne i tern.

Skær fennikler i tynde skiver.

Halvér cherrytomaterne.

Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i små tern.

Skær forårsløgene i tynde skive.

Hak kimchien let.

Vend alle grøntsagerne med kimchi, havsalt, olivenolie, sort peber og evt. lidt eddike eller citron.

Lad dem marinere, mens resten gøres klar.

Rist boghvedekernerne på en tør pande eller i ovnen, til de er gyldne og lad dem køle af.

Skær svampene i mindre stykker, rist dem gyldne i olivenolie og krydr med salt og peber.

Hak krydderurterne groft.

Vend de stegte svampe, pastaen, krydderurterne og boghvedekernerne med de marinerede grøntsager.

Smag evt. til med mere salt, peber og syre.

Dryp med lidt olivenolie ved servering.

Ingredienser til10portionerpotionportioner:

  • 500g

    grønne eller violette asparges

  • 500g

    små, kogte kartofler

  • 375g

    fennikel

  • 250g

    cherrytomater

  • 200g

    (blod)appelsin

  • 150g

    forårsløg

  • 75g

    kimchi*

  • havsalt og friskkværnet peber

  • olivenolie

  • 1tsk

    eddike eller citronsaft

  • 75g

    boghvedekerner

  • 500g

    svampe fx østershatte,

  • markchampignon eller kejserhatte

  • 50g

    krydderurt fx persille

  • eller koriander

  • 500g

    kogt kort pasta, fx penne

  • rigatoni, maccheroni eller andet (200 g tør pasta)

Egnet til forår

FORÅR

Symbol for vegansk mad

VEGANSK

I samme kategori