Okonomiyaki
Okonomiyaki Sådan gør du Okonomiyaki-dej Rør misoen [...]
Okonomiyaki Sådan gør du Okonomiyaki-dej Rør misoen [...]
Grøn kornotto Sådan gør du Skær knoldselleri [...]
Pasta sugo Sådan gør du Skær tomater [...]
Grøn kartoffelmos med hestebønner Sådan gør du [...]
Makrelfilet med sprød kornkrumme tilberedt på porrer i sennepssovs [...]
Skøre blå kartofler med olivenolie Sådan gør [...]
Nye kartofler fra Sydfyn med løvstikke og rapsolie [...]
Pasta fra Italien med grøn pesto Sådan [...]
Spansk æggekage med kartoffel Sådan gør du [...]
Tarteletfyld med jordskokker, sølvbeder og persille Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard