Lasagne
Lasagne Sådan gør du Ærteprotein Opløs grønsagsbouillonen [...]
Lasagne Sådan gør du Ærteprotein Opløs grønsagsbouillonen [...]
Bagt græskar med dukkah og tahindressing, majskolber og fingerbønner [...]
Misobagt blomkål med sushi-perlebyg og agurkesalat med sesam og [...]
Rösti med rodfrugter og rødbede-linsesalat Sådan gør [...]
Flødekartofler og braiseret rødkål Sådan gør du [...]
Baked beans og fladbrød med æg, tomat og svampe [...]
Forstuvede grøntsager med Allianskartofler Sådan gør du [...]
Svampepaté med quinoa Sådan gør du Kog [...]
Kimchipandekager Sådan gør du Kimchipandekager Sigt kimchien [...]
Dan dan nudler med kikærter og pak choy [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard