STEGTE RIS MED TOFU
Stegte ris med tofu, ærter og æblechutney [...]
Stegte ris med tofu, ærter og æblechutney [...]
Spansk æggekage med peberfrugter og røget salt [...]
Sommerlasagne med kantareller og spinat Sådan gør [...]
Penne med jordskokker, citron og salvie Sådan [...]
Moussaka med timian og linser Sådan gør [...]
Macaroni og tomat i fad med basilikum og ost [...]
Kartoffelgratin, spinat og ost med sprød krumme [...]
Fyldte peberfrugter med kartoffel, hytteost og quinoasalat [...]
Fyldte pandekager med karryris og indisk spinat [...]
Blomkålsgratin med gratineret ost og sprød lys krumme [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard