PASTA FRA ITALIEN MED GRØN PESTO
Pasta fra Italien med grøn pesto Sådan [...]
Pasta fra Italien med grøn pesto Sådan [...]
Quinoa med lime og rosiner Sådan gør [...]
Knoldsalat med æbler og hasselnødder Sådan gør [...]
Grønkålssalat med granatæbler Sådan gør du Bland [...]
Hjertesalat, glaskål og agurk med hyldeblomstvinaigrette Sådan [...]
Søde tomater med citron, kikærter og feta [...]
Lun rissalat med butternut squash (brinjal pickle) [...]
Marokkanske gulerødder Sådan gør du Flæk gulerødderne [...]
Fennikelsalat med appelsinmarinerede bønner og salte gulerødder [...]
Bagte tomater med estragon og bladselleri Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard