Knoldsalat med æbler og hasselnødder

Knoldsalat

Sådan gør du

  1. Skær knoldselleri i mundrette tern og kog dem møre, dog stadig med lidt bid i.
  2. Hæld vandet fra og lad selleriternene køle ned.
  3. Bland skyr og yoghurt sammen med purløg, og smag dressingen til med salt, peber og sennep.
  4. Skær æblerne i tern og hak hasselnødderne groft, og vend dem i dressingen sammen med selleriternene.
  5. Knoldsalaten smages til med salt og peber.
Udskriv opskrift

Ingredienser

130 g knoldselleri i tern
90 g æbler i tern
30 g purløg
65 g skyr naturel
10 g yoghurt naturel 0,5%
20 g sennep
10 g hakkede hasselnødder
salt og peber

Målgruppe

Denne opskrift er målrettet børn i daginstitutioner.

Opskriften er en del af projekt Grønnere mad til børn i daginstitutioner.