Rødbede tarte tatin
Rødbede tarte tatin Sådan gør du Tærtedej [...]
Rødbede tarte tatin Sådan gør du Tærtedej [...]
Grøn kornotto Sådan gør du Skær knoldselleri [...]
Summerrolls med tofu, spirer og hoisinsauce Sådan [...]
Palak kadhi - indisk suppe med spinat og yoghurt [...]
Bibimbap med tofu og æg Sådan gør [...]
Burger med plantefars Sådan gør du Svampebønnefars [...]
Mexibowl med quinoa Sådan gør du Dagen [...]
Shakshuka - gryderet med æg Sådan gør [...]
Pasta sugo Sådan gør du Skær tomater [...]
Harira - marokkansk suppe Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard