Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Hvis du vil vide mereCaroline2022-04-12T09:58:42+02:00

Hvis du vil vide mere

Helle Brønnum Carlsens omfattende værk om ægs opbygning og gastro-fysiske egenskaber

Gode Råvarer om æg

Fra høne til spisebord – fra danske æg

Sådan bliver dine æg produceret – fra voresmad.dk

  • Æg
  • Æg og ernæring
  • Æg og bæredygtighed
  • Ægs bestanddele
  • Ægs gastro-fysiske egenskaber
  • Varme tilberedninger
  • Kolde tilberedninger
  • Hvis du vil vide mere

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense
Per Mandrup, Leder af Culinary Institut, Vejle
Page load link
Go to Top