Skip to content
Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo Metodik og smag Logo
  • Metodikker
    • Brødbagning
    • Jævning og konsistenser
    • Panering
    • Saltning
    • Sous vide
    • Film om metodikker
    • Film som redskab
  • Råvarer
    • Bælgfrugter
    • Fedtstoffer
    • Fisk
    • Grøntsager
    • Krydderurter og krydderier
    • Kød
    • Æg
  • Smag
    • Det stærke
    • Smag og tilsmagning
  • Bæredygtighed
    • Klima og mad
    • Økologi
    • Madspild
  • Opskrifter
    • Grønne opskrifter til kantine, ældre og syge
    • Grønnere mad til børn i dagsinstitution
  • Om
    • Brug Metodikogsmag.dk til undervisning
    • Fremtidige tilføjelser?
    • Kontakt
Hvis du vil vide mereCaroline2022-04-12T09:58:42+02:00

Hvis du vil vide mere

Helle Brønnum Carlsens omfattende værk om ægs opbygning og gastro-fysiske egenskaber

Gode Råvarer om æg

Fra høne til spisebord – fra danske æg

Sådan bliver dine æg produceret – fra voresmad.dk

  • Æg
  • Æg og ernæring
  • Æg og bæredygtighed
  • Ægs bestanddele
  • Ægs gastro-fysiske egenskaber
  • Varme tilberedninger
  • Kolde tilberedninger
  • Hvis du vil vide mere

Støttet af:

Bag metodikogsmag.dk står:

Gitte Breum, Chef Mad og Frivillighed, Odense
Tine Gram, Ledende økonoma, Furesø
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Page load link
Go to Top