Caféerne i Odense Kommune // Mads Frank Herskind 11. september 2024

I Odense Kommunes caféer er målet at skabe frokostoplevelser, der rammer bredt og tilfredsstiller et væld af forskellige smagsløg. Hver dag serverer deres syv personalekantiner frokost til omkring 500 medarbejdere på tværs af kommunens mange afdelinger.

Den grønne mad står højt på dagsordenen i kantinerne, og er i konstant udvikling. Kantinernes personale tager hele tiden nye teknikker til sig – blandt andet trygheds-topping, klassiske retter med et grønt twist som boller i karry og ikke mindst nærværende service over for gæsterne.

Se med på webinaret, hvor kulinarisk leder i Caféerne i Odense Kommune Mads Herskind deler ud af masser af gode tips og tricks til, hvordan du kan udforske planterigets mange egenskaber ved at arbejde med smag, konsistens og ”møf”-faktor.

I webinaret får du…

  • Indblik i hvordan værtskab kan komme fordomme i møde.
  • Inspiration til, hvordan man kan lave klassiske retter mere planterige.
  • Tips til, hvordan man kan gøre grøntsager snaskede og smagfulde.

Planteløftet 2024 er støttet af Fonden for plantebaserede fødevarer.