Tomatsalsa-relish

Sådan gør du

Kom løg, chili, peberfrugt, tomater, ingefær, eddike og sukker i en tykbundet gryde, og lad det hele simre i ca. 25 minutter.

Hak butterbeans groft.

Kom butterbeans i gryden og tilsæt salt.

Kog yderligere 3 minutter.

Kom det hele i et skoldet syltetøjsglas, og kom det på køl.

Portionsstørrelse: 40 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 350g

    rødløg, fintsnittet

  • 15g

    rød chili, fintsnittet

  • 320g

    rød peberfrugt i tern

  • 1300g

    friske tomater i tern

  • 40g

    frisk ingefær i skiver

  • 60g

    lagereddike

  • 200g

    sukker

  • 8g

    salt

  • 300g

    kogte butterbeans

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi  308 kj
Protein 1,86 g 10 E%
Kulhydrat 14,2 g 84E%
Fedt 0,33 g 5 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med