Knust rosenkål med sumak og granatæble-kerner

Sådan gør du

Kog rosenkålen i saltet vand, til de er møre, men stadig har bid.

Dræn kålen for vand, og kom i en stor rørekedel.

Brug spaden og mos kålen groft, så der stadig er store stykker kål.

Vend kålen med smeltet smør, salt, peber, sumak og citronsaft.

Fordel kålen i gastrobakker med bagepapir, og bag kålen ved 200 grader i 10 min., til de er gyldne.

Anret på store fade og drys med, dukkah, hakket persille og friske granatæblekerner på toppen.

Portionsstørrelse: 100 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 5000g

    hele rosenkål

  • 55g

    smeltet smør

  • 25g

    salt

  • 5g

    friskkværnet peber

  • 25g

    sumak

  • 150g

    citronsaft

  • 150g

    hakket, bredbladet persille

  • 500g

    friske granatæble-kerner

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 294 kj
Protein 4,61 g 27 E%
Kulhydrat 7,49 g 55 E%
Fedt 1,39 g 18 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med