Hjertesalat, glaskål og agurk med hyldeblomstvinaigrette

Sådan gør du

Pisk hyldeblomstsaft, citronsaft og sennep sammen.

Pisk olien i til sidst, så den samler sig.

Smag til med salt, citron og sennep.

Vend salat, glaskål og agurk og vend forsigtigt lidt af dressingen i.

Servér resten af vinaigretten ved siden af.

Portionsstørrelse: 110 g

Ingredienser til50portionerpotionportioner:

  • 2500g

    hjertesalat delt i kvarte på langs

  • 1250g

    glaskål i tynde skiver

  • 1500g

    aguk skåret i rustikke stave

  • 85g

    hyldeblomstsaft

  • 60g

    citronsaft

  • 40g

    citronsaft

  • 150g

    koldpresset rapsolie

  • salt og friskkværnet peber

Næringsindhold

Pr. 100 g E%*
Energi 171 kj
Protein 1,21 g 12 E%
Kulhydrat 1,68 g 24E%
Fedt 2,97 g 64 E%

* E% = Energiprocentfordeling

Passer godt sammen med