STEGTE LØG PÅ GULERODSROMESCO MED ANISSYLTEDE LØG, SENNEPSFRØ OG KARSE
Stegte løg på gulerodsromesco med anissyltede løg, sennepsfrø og [...]
Stegte løg på gulerodsromesco med anissyltede løg, sennepsfrø og [...]
Kikærter i salt citronolie Sådan gør du [...]
Løgmarmelade Sådan gør du Sauter løg og [...]
Rysteribs Sådan gør du 3 dage før [...]
Grøn karrypasta Sådan gør du Rist spidskommen [...]
Syltede løg Sådan gør du Hæld vand, [...]
Sprøde løg til smørrebrød Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard