CRUDITÉ AF SÆSONENS GRØNT
Crudité af sæsonens grønt Sådan gør du [...]
Crudité af sæsonens grønt Sådan gør du [...]
Karamelliserede gulerødder med citronsyltede ingridærter, ny spinat og kørvel [...]
Bagt kartoffelsalat med pesto af persille og grønne flækærter [...]
Krammet rødkål med kerner og tyttebær Sådan [...]
Sprøde squash med stegt palmekål, purpurhvedekerner og estragon [...]
Stegt broccoli med tahindressing Sådan gør du [...]
Quinoasalat med fennikel, lime og agurk Sådan [...]
Skøre blå kartofler med olivenolie Sådan gør [...]
Nye kartofler fra Sydfyn med løvstikke og rapsolie [...]
Rissalat med grønne squash Sådan gør du [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard