Kartoffelsalat med pasta og grøntsager
Kartoffelsalat med pasta og grøntsager Sådan gør [...]
Kartoffelsalat med pasta og grøntsager Sådan gør [...]
Cæsarsalat Sådan gør du Salat Pluk brødet [...]
Bibimbap med tofu og æg Sådan gør [...]
Lun brødsalat med citrus og oliven Sådan [...]
Mexibowl med quinoa Sådan gør du Dagen [...]
Knust rosenkål med sumak og granatæble-kerner Sådan [...]
Hvid kålsalat med pærer, enebær og estragon [...]
Bagt rødbede med solbær, belugalinser og rygeostecreme [...]
Grønkålssalat med æbler, abrikoser og valnødder Sådan [...]
Blomkålscouscous med nødder, bønner og grønkål Sådan [...]
Med Metodikogsmag.dk ønsker vi gennem vidensformidling, inspiration og opskrifter at hjælpe professionelle madhåndværkere med at lave velsmagende, grønnere mad i store gryder til børn, unge, voksne og ældre.
Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.
Caroline Boutrup Nielsen – projektleder og fagjournalist
Helge Hundahl – web og visuelt design
Gitte Breum, Økokonsulent og Direktør i MAD til hver DAG
Kost og Ernæringsforbundet
Odense Kommune
Vejle Culinary Institute
Food Organisation of Denmark
Dansk Vegetarisk Forening
Plantebaseret Videnscenter
Økologisk Landsforening
Rådet for sund mad
Landbrug & Fødevarer
Grønning og Kjærgaard